FRYGT - Forside & Indhold


FRYGT - Forside & Indhold


FRYGT


7 Mørke fortællinger
Af
Kim Michael SchreweliusIndholdsfortegnelse:


I den første fortælling om Dukkemageren møder vi Anton, der måske ikke altid har det lige let, men han nærer en stor kærlighed til sin søster, og prøver ihærdigt at gøre familien tilfreds.


I den anden fortælling hører vi om Larry Drake, der så gerne vil lære folk begrebet Frygt. Det gør han så på sin helt egen måde. Ikke altid smertefrit.


Tredje fortælling handler om Huset. Men der er mere i det end som så. Man går ikke bare ind i hvilket som helst hus, for man aner ikke hvad det indeholder, og hvem der har huset i sin hule hånd.


I den fjerde fortælling møder vi den mystiske Lady Gabriella. Der findes ingen lige. Hun kommer fra den mørkeste jungle i Afrika, og hun har sine fire drenge med.


Femte fortælling går slet og ret ud på at få Nok. Den stakkels Ronja skal så meget igennem. I mellemtiden møder hun en engel, og en dag er det Nok.


Sjette fortælling handler om utilfredse teenagere. Jeg har selv været en af slagsen en gang. I min fortælling skal man dog vogte sig for, hvis der en aften kommer et Særtog.


I den syvende og sidste fortælling, fortæller jeg om den lille dreng Jens, og hans Venner. Det er nærmest uundværligt at have venner, men man skal bruge dem rigtigt.